Λίγες ώρες πριν πεθάνει “σήκωσε” αυτό στο Facebook. Σήμερα έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη!

Ο θavatoς είναι κάτι που όλοι θα αντιμετωπίσουν στην ζωή τους. Είτε πρόκειται για θavato  αγαπημένου, είτε ο δικός σου, είναι κάτι με το οποίο όλοι πρέπει να συμβιβαστούμε.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται τον δικό τους θavato μέχρι να μεγαλώσουν, αλλά κάποιοι τον αντιμετωπίζουν σε πολύ νεαρότερη ηλικία. Η Holly Butcher ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Δείτε παρακάτω:

Ενώ ήταν μόλις 26, η Holly έπρεπε να αρχίσει να σκέφτεται τον θάνατός της. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και αποφάσισε να γράψει ‘ένα γράμμα πριν πεθάνει.’ Το ανέβασε στο Facebook στις 3 Ιανουαρίου 2018. Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά, έχασε την ζωή της περιτρυγιρισμένη από την οικογένειά της.

Τώρα, το μήνυμά της έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει συγκινήσει ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης.

Λίγες συμβουλές από την Hol:

“Είναι παράξενο να καταλαβαίνεις και να αποδέχεσαι τον θάνατό σου ενώ είσαι 26 χρονών. Οι μέρες περνάνε και νομίζεις ότι έτσι θα συνεχίσει να γίνεται. Μέχρι να συμβεί το απρόσμενο. Πάντα φανταζόμουν ότι θα γερνούσα με ρυτίδες και άσπρα μαλλιά. Το θέλω τόσο πολύ που πονάει.

Αυτό είναι το θέμα με την ζωή, είναι εύθραυστη, πολύτιμη και απρόβλεπτη και κάθε μέρα είναι ένα δώρο. Είμαι 27 τώρα. Δεν θέλω να φύγω. Αγαπάω την ζωή μου. Είμαι χαρούμενη… Χρωστάω αυτή την αγάπη στους αγαπημένους μου. Αλλά ο έλεγχος δεν είναι στα χέρια μου.

Δεν ξεκίνησα να γράφω αυτό το γράμμα για να κάνω τον θavato να φαίνεται τρομακτικός – μου αρέσει το γεγονός πως οι περισσότεροι αγνοούμε πως είναι αναπόφευκτο. Θέλω απλά οι άνθρωποι να σταματήσουν να αγχώνονται για τα μικρά πράγματα και να θυμούνται πως όλοι έχουμε την ίδια μοίρα και το θέμα είναι να αξιοποιήσουμε τον χρόνο που έχουμε στον κόσμο αυτό.

Όλες αυτές τις στιγμές που σκέφτεστε γελοία πράγματα, θυμηθείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Να είστε ευγνώμονες για τα μικρά σας προβλήματα και να τα ξεπερνάτε. Είναι εντάξει να αναγνωρίζετε κάτι ενοχλητικό αλλά μην το αφήνετε να επηρεάζει αρνητικά την ζωή σας.

Μόλις το κάνετε αυτό, βγείτε έξω και πάρτε μία μεγάλη ανάσα από φρέσκο αέρα. Γεμίστε τα πνευμόνια σας, κοιτάξτε τον γαλανό ουpάνό και τα πράσινα δέντρα. Σκεφτείτε πόσο τυχερός είστε που καταφέρατε να το κάνετε – να αναπνεύσετε.

Μπορεί να κολλήσατε στην κίνηση ή να μην κοιμηθήκατε καλά γιατί τα όμορφα μωρά σας ήταν ξύπνια ή το κούρεμά σας δεν πέτυχε. Τα νύχια σας μπορεί να σπάσανε, το στήθος σας να είναι μικρό ή να έχετε κυτταρίτιδα στα πόδια.

Μην τα σκέφτεστε όλα αυτά… Σας ορκίζομαι πως δεν θα τα σκέφτεστε όλα αυτά όταν θα έρθει η ώρα σας να φύγετε. Είναι όλα τόσο ασήμαντα όταν κοιτάτε την ζωή συνολικά. Βλέπω το σώμα μου να χαλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’αυτό.

Συνέχεια άρθρου
loading...

Σχόλια