Βίασαν και στραγγάλισαν 6χρονη – Ανατριχιαστικό βίντεο με τις τελευταίες της στιγμές

Σοβαρά επεισόδια για δεύτερη μέρα στο Πακιστάν μετά τον βιασμό και την άγρια δoλoφovία της 6χρονης Zainab Ansari.

Το άψυχο σώμα της Zainab Ansari βρέθηκε σε χωματερή την Τρίτη αρκετές μέρες μετά την εξαφάνισή της. Είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί. Μετά την άγρια δoλoφovία διαδηλωτές πυρπόλησαν κυβερνητικό γραφείο κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας ταραχών στην πόλη Kasur.

«Είναι σαν να τέλειωσε ο κόσμος… δεν έχω λόγια» δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας. Η αστυνομία του Kasur αναφέρει πως υπήρξαν 12 παρόμοιες δoλoφovίες τα τελευταία δύο χρόνια.

Πέντε από αυτές συνδέονται με έναν ύποπτο που αναζητούν εκατοντάδες αξιωματικοί. Έχουν πάρει DNA από 90 πιθανούς υπόπτους για τη δoλoφovία της 6χρονης. Από τη vεkpοψία προέκυψε ότι η Zainab δέχτηκε άγρια eπiθεση. Είχε τραυματισμούς στο σώμα και το πρόσωπό της και ένα σπασμένο κόκκαλο στον λαιμό της.

Ο πατέρας της Zainab, Ameen Ansari, δήλωσε στο BBC πως δεν συμφωνεί με τη βία των διαδηλωτών αλλά καταλαβαίνει τον θυμό σε βάρος των αρχών. «Αν η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της θα την είχαν βρει με το που βρήκαν υλικό από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας».

Οι τοπικοι αξιωματούχοι συναντήθηκαν με την οικογένεια της 6χρονης και υποσχέθηκαν ότι θα συλληφθεί ο δoλoφovος. Οι διαδηλωτές την Πέμπτη πετούσαν πέτρες σε κυβερνητικά κτίρια και πυρπόλησαν αυτοκίνητα και κυβερνητικά κτίρια. Διαμαρτύρονται πως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τη βία στα παιδιά.

Περίπου 1.000 άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους και πετούσαν πέτρες σε κτίρια της αστυνομίας και πολιτικών. Δύο διαδηλωτές πέθαναν όταν το εξαγριωμένο πλήθος προσπάθησε να καταλάβει την έδρα της τοπικής αστυνομίας και οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

Η κυβέρνηση του Punjab προσφέρει 90.000 δολάρια σε όποιον βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον δoλoφovο της Zainab. Προσφέρει επίσης 3 εκατομμύρια ρούπιες στις οικογένειας των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν στα επεισόδια της Τετάρτης.

Πηγή: BBC

Συνέχεια άρθρου
loading...

Σχόλια